Bella zaintrygowana planem @Femme Mystere zastanawiała się czy wybrać się do SPA jeszcze tego samego dnia. W końcu nic o dacie nie było w zaproszeniu. A ona taka senna po uporządkowaniu mieszkania. Jednak mówi do siebie - A co tam, pewnie Liselotte ma coś dobrego w zanadrzu. - Wzięła swoją torebkę i płaszcz z wieszaka i ruszyła w kierunku Kaputte Ski niespiesznym krokiemFemme Mystere pisze: ↑06 maja 2022, 23:24 Krótko po tym, jak Frau @Isabella Swann wprowadziła się w swoje nowe włości, znany już w tych rejonach ciekawski listonosz zawitał w jej progi. Z przepastnego torbiszcza wyciągnął butelkowo zieloną kopertę ze złotymi obramówkami. Przycisnął ją do nosa, by powąchać woń perfum. Spodobała mu się.
- No no... - powiedział do sienie i zagwizdał, wrzucając ją do skrzynki na listy.
Tajne przez poufneW Kaputte Ski w stresie SPA. Mężczyznom wstęp wzbroniony.
Do zobaczenia,
FM&FvHCH

ZapraszamJoachim Cargalho pisze: ↑06 maja 2022, 22:36 Wychodzi na to, że tylko ja trafiłem do jakiejś zabitej dechami dziury. Ładne wnętrza. Na pewno będziemy wpadać w odwiedziny!

Zapraszam serdecznie - chociaż nie cukruje to postaram się w zapasik dla Pana zawsze trzymaćAlbert Fryderyk de Espada pisze: ↑07 maja 2022, 18:20 Nie od dziś wiadomo że poddasze to najlepsze miejsce na mieszkanko.
Zastanawia mnie czyje mieszkanie oddziela moje oraz panny @Isabella Swann. co nie zmienia faktu że to tu będę się zjawiał gdy zabraknie mi cukru w mieszkaniu.![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości