20 V 1924r
Mecze V kolejki:
SG Dynamo Stadt - Goldquellen Glänzberg 1 - 0 (1 - 0)
VfB 1923 Wolkenbad - FC Zwigluss Wolkenbad 1 - 1 (1 - 1)
Spartak Grünerwald - Könglicher SV 1 - 3 (1 - 3)
TSV 1887 Freiwald - HSV Vorwarts Stadt 1 - 3 (0 - 2)

Moderator: Targersdorf Borisz

A my to wykorzystamyPavel van der Gibson pisze: ↑21 maja 2024, 09:55 Remis ze Zwigluss to już ewidentnie oznaka kryzysu...

Jak dla mnie to oznaka kiełkującej nowej epoki w Oberlidze, gdzie Zwigluss zacznie walczyć o wygraną w każdym meczu. Herr Targersdorfi to trener wkładajacy mnóstwo serca w rywalizację fuẞballową.Pavel van der Gibson pisze: ↑21 maja 2024, 09:55 Remis ze Zwigluss to już ewidentnie oznaka kryzysu...
Pomału i do przodu. Cierpliwy i kamień ugotuje.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑22 maja 2024, 18:13 Ten sezon jak na razie to jakaś jedna wielka porażka. Ja jedyne co mogę zrobić to rozłożyć ręce bo już nie wiem co z tym bublem zrobić. :/
Ja go gotuje już drugi sezon ale zamiast się gotować jest zupełnie odwrotnie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 maja 2024, 19:29Pomału i do przodu. Cierpliwy i kamień ugotuje.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑22 maja 2024, 18:13 Ten sezon jak na razie to jakaś jedna wielka porażka. Ja jedyne co mogę zrobić to rozłożyć ręce bo już nie wiem co z tym bublem zrobić. :/![]()
Musisz zmniejszyć ogień, nic na siłę...Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑22 maja 2024, 19:45Ja go gotuje już drugi sezon ale zamiast się gotować jest zupełnie odwrotnie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 maja 2024, 19:29Pomału i do przodu. Cierpliwy i kamień ugotuje.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑22 maja 2024, 18:13 Ten sezon jak na razie to jakaś jedna wielka porażka. Ja jedyne co mogę zrobić to rozłożyć ręce bo już nie wiem co z tym bublem zrobić. :/![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości