NAJSZYBSZE CODZIENNE! WIADOMOŚCI KOSMICZNE
Start rakiety Miura z hiszpańskiego El ArenosilloŹródło informacji: PLD Space na X, pldspace.com, CEO firmy PLD Space - Raúl Torres
Start rakiety Miura z hiszpańskiego El Arenosillo
Proces montażu ostatniej sekcji wieży pada SLC-40Damiano á-la-Triste pisze: ↑07 października 2023, 12:58Po kilkunastu dniach od opublikowania Śledzika, jednoosobowy zespół zarządzający całą aplikacją pragnie poinformować o dużych zmianach w funkcjonowaniu śledzika, które zostaną wprowadzone w niedalekiej przyszłości:
Migracja do TailwindCSS
Tooltipy wraz z danymi dotyczących rakiet zamiast nieestetycznych obrazków
Loadery do obrazków w tooltipie
Redesign frontendu całej aplikacji
Bazy wiedzy (ze specjalną dedykacją dla laików)
Mikronacyjna wersja śledzika
Jest to w zasadzie najnowsza lista zmian nad którymi staram się pracować i zastępuje ona w całości poprzednią wersję tej listy, która kiedyś była tutaj wysyłana, a jak macie jakieś fajne pomysły co dodać do aplikacji to zdecydowanie zachęcam do ich pisania :3
Znalazłem reklamę ich koszulek w miejscu katastrofy Apollo 1 więc... ehhh szkoda gadać naprawdęDamiano á-la-Triste pisze: ↑08 października 2023, 21:42[...] i generalnie już publicznie wiadomo o dużej ilości kontrowersji z nimi [...]

Co za idioci!Damiano á-la-Triste pisze: ↑08 października 2023, 22:17Znalazłem reklamę ich koszulek w miejscu katastrofy Apollo 1 więc... ehhh szkoda gadać naprawdęDamiano á-la-Triste pisze: ↑08 października 2023, 21:42[...] i generalnie już publicznie wiadomo o dużej ilości kontrowersji z nimi [...]
![]()

To i tak wygląda godnie!Damiano á-la-Triste pisze: ↑09 października 2023, 22:02 Dzisiaj newsów nie będzie, bo zasiedziałem się nad projektowaniem nowej wersji graficznej śledzika więc nie mam nic na swoje wytłumaczenie i bardzo za to przepraszam, ale za to jutro pojawią się dzisiejsze newsy!
Starująca Vega z Guiana Space Centre zawierająca 6 ładunkówUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość