Jeśli Szanowna uważa, że zaginiecie misia wtmaga wszczęcia armii to prosze czynić alarmy.Femme Mystere pisze: ↑02 listopada 2022, 23:28 @Heinz-Werner Grüner może jednak należałoby wszcząć jakieś poszukiwania? Choć w sumie w EDL chyba nie mamy służb porządkowych... więc wojsko musiałoby się tym zająć?
Pssyyyt: I tak nie mają za wiele do roboty...![]()

Kazdy miś jest wart szukania!Femme Mystere pisze: ↑03 listopada 2022, 07:20 Gdyby to był miś @Heinz-Werner Grüner albo @Leszek Ebe-Grüner to jak najbardziej!
W razie czego postawimy na nogi całą kompanię!Roman Schädel pisze: ↑03 listopada 2022, 08:54 Spokojnie, sam jestem zwiadowcą, to wytropię tych złoczyńców.

My tu gadu gadu, a misia trzeba szukać. Jak detektyw to chyba i Herr @Fabio Rhyner jest potrzebny.Joachim Cargalho pisze: ↑03 listopada 2022, 19:45 To wygląda na początek poważnej misji detektywistycznej.
Czy to ten?Roman Schädel pisze: ↑04 listopada 2022, 09:46 Ustaliłem już pewne fakty. W dzień kradzieży wokół mojej kamienicy kręcił się niski mężczyzna w czarnym prochowcu i kapeluszu. Miał niewielki wąsik i rozglądał się nerwowo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości